Luki kore proizvode se po starom receptu, potpuno prirodno, uz vodu so i posebno odabrano pšenično brašno koje se proizvodi specijalnom tehnologijom prilagođenom upravo ovom proizvodu. 
U ponudi imamo Kore za gibanicu i Tanke kore od 500 gr.Transportno pakovanje za veleprodaje sadrži 20 komada.
GIBANICA (recept) Jedno pakovnje LUKI kora jedan mladi sir 3-4 kašike ulja oko pola litre kisele vode 4 jaja so malo kajmaka Način pripreme: Sve sastojke umutite, na dno tepsije stavite jednu LUKI koru a ostale umačete u namaz i tako zgužvane ređate jednu do druge. Na kraju, pitu možete pokriti jednom korom i malo premazati maslacem. Pecite je na 2oo stepeni oko 4o-45 minuta. Prijatno! 
PITA SA JABUKAMA (recept) Jabuke oguliti i izrendisati. U jednu šolju sipati oko 150 ml ulja, u drugu sasvim malo vode, recimo 50 ml. Kore podeliti na četiri špila. Izrendisane jabuke podeliti okvirno na četiri dela – otprilike bi trebalo da bude 250-300 g jabuka po rolni.Rernu uključiti na 200°C. Prvu koru poprskati uljem pa četkicom ovlaš umočenom u vodu razmazati ulje da cela kora zasija, i posuti ravnom kašikom šećera. Svaku sledeću, do poslednje, isto tako. Prijatno!